SES Timiș

ses-timisSocietatea SISTEM DE COLECTARE SLC TIMIȘ SRL este o structură de economie socială (SES) cu rolul de a gestiona deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în județul Timiș, dar și în județele limitrofe.

Această structură funcționează ca un centru de colectare DEEE și derulează activități de colectare directă la centru și de la domiciliu/sediu organizație, activități de transport local, înregistrare/cântărire, sortare, depozitare a deșeurilor electrice și electronice și pregătire loturi pentru livrare către reciclatorii specializați.

Centrul de colectare și sortare este amenajat conform standardelor europene în vederea colectării deșeurilor într-un mod organizat și în condiții de deplină siguranță, cu respectarea normelor de mediu.

La nivelul SES-ului au fost create 6 locuri de muncă, dintre care 4 pentru persoane aparținând grupurilor vulnerabile: 1 coordonator (manager) SES; 1 gestionar; 1 stivuitorist (persoană vulnerabilă); 2 manipulanți (persoane vulnerabile); 1 șofer (persoană vulnerabilă).

De asemenea, pentru susținerea activității SES a fost creat un parteneriat cu primăria locală, acesta fiind un prim pas în implicarea autorităților locale în vederea atingerii normelor europene de colectare (respectiv 4kg/locuitor/an).

Localitate: Săcălaz

Adresă: Str. Wolfsberg, nr. 2, zona Parc Industrial Sacalaz, Parcela PS 721/45

Telefon: 0751 302 114

Program colectare la centru: Luni: 10.00-13.00, Miercuri: 14.00-17.00, Vineri: 10.00-13.00

Anunțuri SES Timiș